Yogacentralen drives efter en unik forretningsmodel med fordele for både elever og lærere. YC er en platform sammentænkt med et enkelt og brugervenligt bookingsystem på yoganet.dk. Eleverne betaler og booker alle hold online med klip på et YC klippekort (eller til en fast pris for workshop og faste hold). Som lærer kan du koncentere dig om at vise dine farver og give virkelig god yogainstruktion inden for den yogastil og på det niveau, du vil. Du bliver kompenseret i forhold til antal studerende, som du har som selvstændig ifølge vores samarbejdsaftale. Du kan også holde din faste hold (fx fire søndage), workshops og andre yogarelaterede aktiviteter på YC.

Vi tilbyder et veludstyret yogastudio med en førsteklasses beliggenhed, og du er den der skal “vise dig frem” og få succes i de rammer som YC giver!

Kontakt jack@yogacentralen.dk hvis du som lærer vil høre here om hold og workshops på YC. Vi er vidt favnende med plads til mange farver og slags yoga. YC giver dig og dine elever mulighed for at finde ind til "den glæde som altid findes"...

IKKE blot Peter&Jacks
yogastudie

IKKE blot at leje et
lokale til yoga ude i

byen  

YC

samt