1. BulletVores vision er at tilbyde et enkelt og komfortabelt rum som tillader mennesker at få fuldt udbytte af yoga lige fra begynderen til den mere øvede som en del af dagligdagen. Vi ønsker at være inkluderende, så alla kan erfare yogaens muligheder for transformation.

  2. BulletSom en art kooperativ, får YC’s lærere frihed til at gennemføre deres timer uafhængigt og kreativt og at undervise med udgangspunkt i en autentisk yogatradition med klare rødder. Nogle af de tilbudte yogatyper er Yin, Restorativ, Hatha, Iyengar og Vinyasa.

  3. BulletUdover almindelige klasser, ønsker vi at tilbyde klasser, workshops og relaterede arrangementer for særlige behov i specielle livssituationer.

  4. BulletTil eksempel tilbyder vi yogaklasser til gravide, nybagte mødre, seniorer og for forskellige helbredsmæssige lidelser som stress og kroniske rygsmerter.
    På vores workshops er der temaer som at introducere en bestemt yogastil, at få etableret en egenpraksis, brug af yogaudstyr, og andre emner valgt af YCs egne lærere og gæstelærere fra hele verden.

  5. BulletYC’s vision blev fuldendt i 2011 da Jack begyndte at tilbyde vegetarmåltider på denne første lokation på Frederiksberg efter udvalgte klasser og i forbindelse med workshops.