Ruben er certificeret kundalini yogalærer (Berkshire, UK) med en 220 timer uddannelse certificeret af Yoga Alliance og Kundalini Research Institute. Under 800 timer uddannelse til kundalini yoga terapeut (International School of Kundalini Yoga / Golden Bridge LA/New York - Certificeret af International Association of Yoga Therapists)

Desuden er Ruben Cand. Scient. Pol. (UNAM-Mex) og Cand. Merc. Int. (Handelshøjskolen CBS). Reiki healer, regressions terapeut og håndlæser.

Jeg elsker at undervise yoga, min motivation ligger i den mulighed jeg har for at give noget så smukt som yoga videre til andre. En gave der kan ændre en persons liv. Jeg dyrker yoga hver dag, hver morgen. Det er en del af mit liv. Det er som at gå i bad og børste tænder. Så hver dag renser jeg mig indeni og gør mig klar til dagens aktiviteter og udfordringer.

I min undervisning ligger jeg vægt på at eleverne kan komme i kontakt med deres kroppe og sind gennem deres åndedræt. Så de kan opleve en time hvor man kan forløse emotioner og følelser og de kan opleve deres potentiale. Jeg ønsker medlemerne tager et kæmpe stor smil på læberne og en dejlig følelse af at være menneske med sig. At de kan føle sig tilfredse og glade og med overskud til det daglige dag.

Se Rubens hold
Ugeskemaet


Tilmeld dig her:

Kunda-lini