Jeg har praktiseret yoga siden år 2008 og igennem de sidste par år er jeg begyndt, at dele yogaen mere og mere med dem omkring mig. Det udviklede sig til, at jeg tog til Kerala I Sydindien, hvor jeg har taget en uddannelse I hatha yoga på et lille ashram, ved navn Sivasoorya. Vi arbejdede med klassisk hatha yoga, meditation, mudras, bandhas, filosofi og chantning som hovedområder.


Før jeg fandt yogaen var jeg uddannet inden for markedsføring og økonomi, hvilket også er det som jeg efterfølgende arbejdede med i forskellige virksomheder samt i mit eget firma. Det var dog ikke den vej der føltes rigtig, da jeg mærkede ordentligt efter.

Jeg var så heldig, at møde yogaen i år 2008 og det sendte mig på en indre rejse, der har ændret mit liv fuldstændig. Jeg gik fra, fra at være meget fokuseret på penge, succes og forbrug til at fokusere på hvad der sker inde i mig selv samt verden omkring mig og hvordan jeg kan agere deri. Jeg lever i dag et ganske ydmygt liv, som veganer, yoga entusiast, livsnyder og dokumentarist.


Jeg arbejder med klassisk hatha yoga, hvor der arbejdes med, at være til stede i kroppen og nuet igennem den dybe vejrtrækning.

I det der arbejdes med den dybe vejrtrækning får man iltet kroppen samt hjernen hvilket gør, at vores puls og blodtryk daler. Der opnås derigennem en indre ro i krop samt sind.

I selve udstrækningsdelen åbnes der op for kroppen samt musklerne i indåndingen og i udåndingen bliver musklerne udstrækket naturligt. Der arbejdes med en organisk og ballanceret tilgang samt tilstedeværelse.


Ordet hatha betyder "indsats", "kraft" eller "anstrengelse”. Hatha yoga refererer til en teknisk tilgang til yoga som begynder med en fysisk indsats. Traditionelt startes der at med stillingerne og derefter arbejdes der hen imod en mere subtil praksis igennem vejrtrækningsøvelser (pranayama) samt muskel og energi "låse” (bandhas), der er  designet til at lede strømmen af energi rundt i kroppen. Intentionen med dette er, at man kommer mere i dybden med meditationen og derigennem sig selv.


Selve ordet "yoga" kommer fra sanskrit og har roden i ordet yuj, som betyder "at deltage" eller "at forene”, hvilket resulterer i forening af krop, sind og sjæl og derigennem selvrealisering af en selv.

Vi tager en vejtrækning af gangen, mærker kroppen og er til stede i nuet. ॐ


Hare Aum

Se Mortens hold
Ugeskemaet
og workshops

Tilmeld dig her:   

Hatha