Vi har implementeret omfattende Covid-19 procedurer i tråd med retningslinjerne fra myndighederne. Vi passer godt på hinanden
Læreren skal nok guide dig, mens du er på YC.

 1. Vær opmærksom på din opførsel og dine vaner i klassen især og overhold rådene for god hygiejne: hold afstand til de andre elever, nys/host i albuen eller i et papirlomme-tørklæde, og brug håndsprit, som står overalt. Undgå at berøre ansigtet unødigt.

 2. Læg de benyttede tæpper, blokke, bælter, og reb på de hylder, der er markeret med "Til BRUGTE...".

 3. Tag kun frem hvad læreren siger du skal bruge af udstyr.

 4. Tør din yogastol af med spray-væsken på køkkenrulle, før du kommer stolen tilbage i reolen.

 5. Spørg endelig læreren om alt du har på sinde i den anledning.

Når du ankommer til YC bemærk følgende:

 1. Bliv hjemme hvis du har symptomer, har været udsat for smitte eller ligefrem blevet bedt om at gå i karantæne. 

 2. Medbring din egen måtte indtil videre, og et lille håndklæde kan være praktisk hvis du har ansigtet tæt på gulv, måtte eller andet udstyr.

 3. Vi sælger stadig nogle få, lettere slidte, udgåede måtter til at bruge på YC til et klip per styk. Max én per person. Tal med læreren inden klassen hvis du ønsker at købe en, så længe lager haves.

 4. Ankom blot kort tid før klassen, da du har tilmeldt dig på Yoganet, er der plads til dig. Følg lærerens anvisning om placering af måtte til den enkelte time.

 5. Du er selvfølgelig velkommen til at tage yogaudstyr med, men vi stiller vores gode udstyr til rådighed, i begrænset antal.

 6. Brug håndsprit når du ankommer (og undervejs efter behov) eller vask dine hænder lige inden du går ind i selve yogasalen.

 7. Forlad stedet med det samme for at give plads og tid til udluftning før næste klasse.


>> Læs også information fra myndighederne.

Tilmeld dig her: