Jeg har dyrket yoga i mere end 10 år, men har efter, at jeg blev introduceret for yinyoga for omkring 3 år siden, kun dyrket yinyoga. Yinyoga er blevet en naturlig del af min hverdag, hvor det har skabt forandringer både for min krop og mit sind. Det giver mig en fantastisk ro og opmærksomhed på, hvad der foregår i min krop.


Jeg blev introduceret for yinyoga ”ved en tilfældighed”, da jeg stødte på Kristine Marie Rost og hendes undervisning i mit lokale yogacenter. På det tidspunkt var jeg sygemeldt med stress og mærkede på egen krop, hvordan yinyogaens ro og indadvendthed kunne bruges til hurtigere til at kunne vende tilbage og håndtere hverdagen.


Yinyoga har en fantastisk kombination af stilhed og aktivitet, som kan skabe forandringer på mange planer. I min undervisning lægger jeg vægt på, at møde eleverne, der hvor de er, og at de guides langsomt ind og ud af stillingerne, så de får tid til at mærke, hvad stillingerne gør ved kroppen.


Når jeg ikke underviser i yinyoga i Yogacentralen, arbejder jeg som HR konsulent hos Dansk Flygtningehjælp, hvor jeg også underviser medarbejderne i yinyoga.


Se Christinas hold på Ugeskemaet
og workshops
her.  
Tilmeld dig her:   

Yin

Resto-ratives